foto

Achim Benning

  • nar. 20.1.1935 (84 let)
    Magdeburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Totstellen (TV film)
1974 Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1972 Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Der Fall Jägerstätter (TV film)
Der junge Baron Neuhaus (TV film)
1970 Mit sich allein (TV film)
1969 Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1968 Haus Herzenstod (TV film)
1967 Ostwind (TV film)
1966 Ein Bruderzwist in Habsburg (TV film)
König Ottokars Glück und Ende (TV film)
1963 Elektra (TV film)
Grotte, Die (TV film)
1961 Die Jakobsleiter (TV film)
Urfaust (TV film)

TV seriály

1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lotte Tobisch - Ansichten einer Grande Dame (TV film)
2013 Erika Pluhar - Trotzdem. Mein Leben (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky