foto

Chan Jeong

  • nar. 23.2.1971 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Syupeoseuta
2011 Lingkey
Wiedo
2010 Chameul soo eoptneun
2007 Haebuhak gyosil
2004 Ganeunghan byeonhwadeul
Nae namjaui romaenseu
2003 Buleora bombaram
Keujipap
2002 Obeo deo reinbou
Rodeu mubi
1998 Exseuteura
1994 Jeolmeun namja

TV seriály

2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
2016 Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Choegoeui yeonin (TV seriál)
Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Dalrae dwaen, Jangkook: 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Deuramaui jewang (TV seriál)
Noran boksoocho (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Nunaui 3 wol (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
2008 Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Okseon hawooseu (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)
2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
Hwang geum sagwa (TV seriál)
Saeyasaeya (TV seriál)
2004 Abeojiui bada (TV seriál)
Dan pat ppang (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)
성녀와 마녀 (TV seriál)
2001 순자 (TV seriál)
2000 Don.com (TV seriál)
1999 Kwin (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
1997 Nae anui cheonsa (TV seriál)
1996 Papa (TV seriál)
1995 Yeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace