foto

Kurt Jung-Alsen

  • nar. 18.6.1915
    Tutzing, Německá říše
  • zem. 17.12.1976 (61 let)
    Berlín, Německo

Režijní filmografie

Filmy

1977 Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1976 Keine Hochzeit ohne Ernst (TV film)
1975 V zemi blahobytu (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
Nepodařená kalkulace (TV film)
Visa für Ocantros (TV film)
1973 Ein idealer Gatte (TV film)
1972 Gartenparty (TV film)
1970 Fisch zu viert (TV film)
Tanja (TV film)
1969 Androklus und der Löwe (TV film)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky