foto

Khalil Kain

  • nar. 22.11.1964 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Fearless One
2012 Love Overboard
2010 For Colored Girls
2009 The Steppin: Movie
2005 Complete Guide to Guys
2004 Gas
2003 Baadasssss!
2002 Legacy, The (TV film)
Nejslabší! Máte rakev!
2001 Bones
2000 Ali: An American Hero (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Intimate Betrayal (TV film)
Pomíjivá sláva (TV film)
1998 Dva na jednoho
Příběh Tigera Woodse (TV film)
Vykoupení z ráje (TV film)
1997 Láska na druhý pohled
1995 Divas (TV film)
Gang, království slepých
Zooman (TV film)
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1992 Respekt

TV seriály

2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
V přítomnosti vraha (S05E18)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Na křižovatce (S03E09)
2009 Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Boj o letadlo (S08E04)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Fury (S01E19)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1996 Lush Life (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Učitel herectví (S03E07)

Hudební videoklipy

1994 Prince Ital Joe feat. Marky Mark - Life in the Streets (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky