foto

L. Harvey Gold

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fatal Performance (TV film)
2012 Hitched for the Holidays (TV film)
2011 Matty Hanson and the Invisibility Ray
2010 Frankie & Alice
Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Strážci - Watchmen
2008 Génius
Under (TV film)
2006 Křeslo mořské panny (TV film)
The Suspect
2005 Cizinec v mé posteli (TV film)
Dlouhý víkend
Hlas smrti
2004 Hokejový zázrak
2003 1st to Die (TV film)
On the Corner
2002 Oni přicházejí
Various Positions
2001 Mezi námi děvčaty (TV film)
Milionový závod
2000 My 5 Wives
1999 Twist of Faith, A
1998 Circle of Deceit (TV film)
Muž dvou tváří (TV film)
Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Call to Remember, A (TV film)
Married to a Stranger (TV film)
Pan Magor
Sestřička (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Midnight Heat
Milenec nebo vrah
Robin z Locksley (TV film)
Underworld
1995 Kapitán Zoom (TV film)
Lháři
Soud cti (TV film)
1994 Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)

TV seriály

2011 Endgame (TV seriál)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Abandon All Hope (S05E10)
2008 Middleman, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lesbický večírek (S05E04)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Kouřová clona (S06E14)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Cybersix (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Evoluce (S03E12)
1996 Roswell Conspiracies (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Nový druh (S01E14)
Akta X (TV seriál)
Přítmí (S02E23)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace