foto

Derek Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bei jing yu shang xi ya tu
Fatal Performance (TV film)
2010 Nebezpečná minulost (TV film)
2009 Tornado Valley (TV film)
2007 A Valentine Carol (TV film)
Kněz je poděs
2006 Polibek pod jmelím (TV film)

TV seriály

2014 Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Mystery Spot (S03E11)
Smallville (TV seriál)
Vlastní krev (S08E08)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Right to Die (S02E09)
4400 (TV seriál)
Try the Pie (S04E05)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Diving In (S01E04)
Whistler (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace