foto

Derek Green

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bei jing yu shang xi ya tu
Fatal Performance (TV film)
2010 Nebezpečná minulost (TV film)
2009 Tornado Valley (TV film)
2007 Kněz je poděs
Valentine Carol, A (TV film)
2006 Polibek pod jmelím (TV film)

TV seriály

2014 Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Mystery Spot (S03E11)
2007 4400 (TV seriál)
Try the Pie (S04E05)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace