foto

Juta Vanaga

  • nar. 1982
    Sigulda, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nikdy neodvracej zrak
2017 Ein starkes Team - Treibjagd (TV film)
2015 Im Namen meines Sohnes (TV film)
Kleine Ziege, sturer Bock
Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2013 Místo činu: Kolín - Na světle světa (TV film)
2012 Ein starkes Team - Eine Tote zu viel (TV film)
Ihr Brief zur Hochzeit (studentský film)
2011 Das Blaue vom Himmel
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)

TV seriály

2014 Kriminalista (TV seriál)
Smrt v ráji (S09E07)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace