foto

Gabriele D'Annunzio

  • nar. 12.3.1863
    Pescara, Itálie
  • zem. 1.3.1938 (74 let)
    Gardone Riviera, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1984 Francesca da Rimini (TV film) - kniha
Utrpení svatého Šebestiána (TV film) - kniha
1976 Nevinný - kniha
1963 Zorro contro Maciste - kniha
1954 Cento anni d'amore - kniha
1951 La estatua de carne - kniha
1947 Il delitto di Giovanni Episcopo - kniha
1916 La Gioconda - kniha
1915 Devil's Daughter, The - kniha
1914 Boj o světovládu - kniha
1912 La nave - kniha
1911 Francesca da Rimini - kniha
Il sogno di un tramonto d'autunno - kniha
La figlia di Iorio - kniha
1910 Gioconda, La - kniha

Dokumentární

1955 Onda, L' - kniha
1948 Romantici a Venezia - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1994 Století válek (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky