foto

Christian Springer

  • nar. 31.12.1964 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
2009 Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Místo činu: Mnichov - Starý mrzout (TV film)
2007 Das Große Hobeditzn (TV film)

TV seriály

2018 München Grill (TV seriál)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Big Ben (TV seriál)
Polda a medvěd (S14E02)
2004 München 7 (TV seriál)
2001 Spezlwirtschaft (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2020 Bestes Kabarett! - HEIMAT - Do samma dahoam (TV pořad)
2013 schlachthof (TV pořad)
2010 Mann an Bord (TV pořad)
2009 Nix für ungut! (TV pořad)
2008 Alfons und Gäste (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Der Sonntags-Stammtisch (TV pořad)
Nachtlinie (TV pořad)
Neues aus der Anstalt (TV pořad)
2003 Auf bairisch g'lacht! (TV pořad) - mod.
Gipfeltreffen (TV pořad)
Grünwald Comedy (TV pořad)
1999 Die Komiker (TV pořad)
1995 Ottis Schlachthof (TV pořad)
1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2009 Nix für ungut! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky