foto

Marlon Kittel

  • nar. 11.12.1983 (36 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krauses Hoffnung (TV film)
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
2016 Krauses Glück (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2015 Eine wie diese (TV film)
2010 Haltlos - Losing Ground
2009 Hoffnung für Kummerow (TV film)
Parkour
Tatort - Oben und Unten (TV film)
Unter Bauern
2008 Code 21 (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Ten život je tvůj (TV film)
2007 Widerstand (studentský film)
Wilde Vögel fliegen
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Der Untergang der Pamir (TV film)
Dvojí nepřítel
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
Emilia - Familienbande (TV film)
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Letní bouře
2003 Ztrácej svoje mládí
2002 Der Felsen
Paule und Julia
2001 Freunde
Mravnostní oddělení (TV film)
2000 Anna Wunder
Rillenfieber
Sommer mit Boiler, Der (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Der letzte Kuss (S05E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wieder auf Anfang (S21E06)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der GAU (S02E03)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Glückslos (S02E06)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod im Feld (S11E08)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Opravdový hrdina (S03E01)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Abend DDR (S10E31)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Auf der Flucht (S02E06)
Kriminalista (TV seriál)
Smrt proti lásce (S04E08)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In den Nebel (E37)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Der kleine Bruder (S02E02)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Falsches Spiel (E17)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2003 Mein Leben & ich (TV seriál)
Oberstufenblues (S02E13)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Eisen macht glücklich (S01E08)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)