foto

Kacper Habisiak

  • nar. 10.2.1983 (36 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Boże Ciało
Supernova
Vše pro mou matku
Železný most
2018 Kamerdyner
2017 Porady na zdrady
Tichá noc
2016 Mžitky
Na hranici
Zákal
2015 Nový svět
Tělo
2014 Jack Strong
2013 Olena
2012 Bejby Blues
2007 Čas umírat

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Sędzia (S05E04)
Rozstanie (S05E02)
Que sera, sera... (S04E13)
další epizody (9)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Trudny wybór (S03E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky