foto

Ali Tataryn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuckyho kult
2016 Ifeel
Lovesick
2015 Město statečných
2014 Nebe existuje
Teen Lust
2013 Chuckyho kletba
Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
2012 Silent Night
2011 Pach krve 4: Krvavý počátek

TV seriály

2014 The Pinkertons (TV seriál)
2010 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Monster Fat (S01E05)
2009 Cashing In (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace