foto

Magdalena Biedrzycka

  • nar. 2.3.1951 (69 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
Oscar dla Emily (TV film)
Pan T.
Piłsudski
2015 Król życia
Červený pavouk
2014 Občan
2013 Papusza
Walesa: člověk naděje
2012 The Fourth Dimension
2011 Noc plná zázraků
2010 Joanna
2009 Druhá strana mince
Menší zlo
Puškvorec
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
Katyň
Naděje
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Milenci z Marony
Óda na radost
2003 Biala sukienka (TV film)
Král Ubu
2002 Pomsta
2000 Weiser
1998 Nic
1997 Bastard
1996 Gry uliczne
1994 Falešný hráč
Vrány
1993 Pozegnanie z Maria
1992 Kim byl Joe Luis?
1988 Wherever You Are...
1984 Rok klidného slunce
1981 Byl jazz
1980 Konstanta
Podróz do Arabii
1977 Oczy uroczne (TV film)

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1971 Rola (TV film)

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky