foto

Małgorzata Zacharska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Marie Curie
2015 Paničky Dulské
2014 Fotograf
Serce, serduszko
2012 Zabít bobra
2011 Výmyk
2010 Benátky
Cudowne lato
Nie ten człowiek
2009 Generál Nil
2008 Malá Moskva
2007 Dlaczego nie!
2005 Karol (TV film)
2003 Pornografie
2001 Angelus
Requiem
2000 Daleko od okna
Šťastný člověk
1999 Wojaczek
1998 Dějiny filmu v Popielawách
Złote runo
1996 Szabla od komendanta

TV seriály

2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
Mučednické vraždy (E01)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Nowy (S03E07)
Śmierć Bromskiego (S03E06)
Mord a la carte (S03E05)
další epizody (7)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Trzy sekundy (S02E12)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
další epizody (26)
Paradoks (TV seriál)

Dokumentární

2012 Konec světa - první světová válka (TV seriál)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Requiem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace