foto

Małgorzata Zacharska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Místnost sebevrahů. Hater
Orzeł. Ostatni patrol
2016 Marie Curie
2015 Paničky Dulské
2014 Fotograf
Serce, serduszko
2012 Zabít bobra
2011 Výmyk
2010 Benátky
Cudowne lato
Nie ten człowiek
2009 Generál Nil
2008 Malá Moskva
2007 Dlaczego nie!
2005 Karol (TV film)
2003 Pornografie
2001 Angelus
Requiem
2000 Daleko od okna
Šťastný člověk
1999 Wojaczek
1998 Dějiny filmu v Popielawách
Złote runo
1996 Szabla od komendanta

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
Mučednické vraždy (E01)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (13)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
Zakochana w mordercy (S07E12)
Mroczna tajemnica (S07E11)
další epizody (10)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Z zimną krwią (S06E13)
Koń wart miliony (S06E12)
Przekręt (S06E11)
další epizody (25)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczne zadanie (S04E13)
Śmierć dziewczyny (S04E12)
Morderczy plan (S04E11)
další epizody (26)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Trzy sekundy (S02E12)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
další epizody (26)
Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2012 Osudové dny 1. světové války (TV seriál)
Bitva národů (E03)
Očistec (E02)
Pád do propasti (E01)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Requiem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky