foto

Andrzej Haliński

  • nar. 25.8.1945 (75 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Černý Mercedes
2016 Malý Jakub
Zákal
2015 Excentrici
2012 Dívka ze skříně
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Mała matura 1947
2009 Menší zlo
Randka w ciemno
2008 Žena v Berlíně
2007 Taxi A
2006 Szatan z siódmej klasy
2004 Poslední mise
Árijský pár
2003 Staré báje vikingů
2002 Mosty lásky (TV film)
1999 Ohněm a mečem
1997 Nocne graffiti
Sztos
1996 Managua
1995 Ďábelské učení
1993 Smrtelný pot
1992 The Shower
1987 Zázračné dítě
1986 C.k. dezertéři
1985 Fucha
Pismak
(TV film)
1984 Mgla
Thais
1983 Marynia
Nieciekawa historia
1982 Epitaf pro královnu
Slaná růže
1981 V sebeobraně
Válka světů - příští století

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Fiołki piękniejsze od diamentów świata (E07)
Choć burza huczy wkoło nas (E06)
DAN.AL.INF.C.III. 10-11... - Uff!!! (E05)
další epizody (7)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Trafiony – zatopiony (E09)
Ufo w Bobrach (E08)
další epizody (10)
2004 Dziki (TV seriál)
1997 13 posterunek (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Królowa Bona (TV seriál)
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1978 Loutka (TV seriál)
Rodina Polanieckých (TV seriál)

Dokumentární

2012 Osudové dny 1. světové války (TV seriál)
Bitva národů (E03)
Očistec (E02)
Pád do propasti (E01)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Čingischán (TV film)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Černý Mercedes
2007 Taxi A
2006 Szatan z siódmej klasy
2002 Mosty lásky (TV film)
1999 Ohněm a mečem
1992 The Shower
1987 Pay Off (TV film)
1984 Thais

TV seriály

2007 Szatan z siódmej klasy (TV seriál)
Niech żyje cesarz i jeszcze kilka innych osób (E01)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky