foto

Anatolij Kot

  • nar. 5.6.1973 (45 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kupi meňa
Rodnoje serdce
2015 Glavnyj
2013 45 sekund (TV film)
2012 Ať žije Bělorusko!
Děň učitělja
2011 Moj papa Baryšnikov
2010 Brestská pevnost
2009 Dněprovskij rubež
2006 Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2004 Bezejmenná kóta
Dunechka
Mysterium okupace
2003 Anastasiya Slutskaya
Kidněpping
V ijuně 41-go
2002 Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
2001 Povodyr
V avgustě 44-go

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Petěrburgskij roman (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace