foto

Anatolij Kot

  • nar. 5.6.1973 (46 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kupi meňa
Rodnoje serdce
2015 Bitva o Sevastopol
Glavnyj
2013 45 sekund (TV film)
2012 Ať žije Bělorusko!
Děň učitělja
2011 Můj táta je Baryšnikov
2010 Brestská pevnost
Otcy (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
2006 Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2004 Bezejmenná kóta
Dunechka
Mysterium okupace
2003 Anastasiya Slutskaya
Kidněpping
V ijuně 41-go
2002 Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
2001 Povodyr
V avgustě 44-go

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Petěrburgskij roman (TV seriál)
Pulja (TV seriál)
2017 Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Do svidanija, malčiki (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Propavšije (S04E02)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Fokus-pokus ot Vasilisy Užasnoj (S03E03)
2004 Karusel (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Čelovek i zakon (E20)
další epizody (18)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace