foto

Graham Fletcher-Cook

  • nar. 3.11.1963 (55 let)
    Edmonton, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 60 Seconds to Die
Orel Eddie
2015 Dragonfly
2013 Drunk on Love
2011 Divoký Bill
2010 Straight to Hell Returns
2000 Honest
1998 Správný ženský (TV film)
1990 Fool, The
1989 Skulduggery (TV film)
1988 The Raggedy Rawney
1987 Přímo do pekla
Siesta
Volání svobody
1986 Sid a Nancy
Úplní začátečníci
1985 Obrana říše
1984 Stars of the Roller State Disco (TV film)
1981 Francouzova milenka
1979 Střípky lásky
Vlak naděje (TV film)

TV seriály

1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Take Three Women (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 Once Upon a Classic (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

TV pořady

1977 Our Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Blood and Carpet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace