foto

Patrick Labyorteaux

  • nar. 22.7.1965 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrick Labyorteaux je americký herec. Narodil se v roce 1965 dne 22. července v Los Angeles v Kalifornii otci Marshallovi a Francis Labyorteaux. Vyrůstal v Kalifornii a chtěl se stát hercem. Jeho první filmová role byla v roce 1974 ve filmu ONLY WITH MARRIED MAN. Do povědomí diváků se dostal díky seriálu LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE, ve kterém si zahrál Andrew Garveye. Tuto roli ztvárnil od roku 1977 - 1981. Diváci ho mohli vidět v filmech jako jsou: PRINC Z BEL AIR (1986), SMRTÍCÍ ATRAKCE (1989), TŘI STATEČNÍ (1992), TAJEMSTVÍ VELKÉHO MUŽE (1995), VYKOUPENÍ DUCHA, YES MEN (2008) nebo NÁMĚSÍČNÝ (2010). V roce 1998 se oženil s Tinou Albanesou. Jeho největší rolí je Bud Roberts, Jr., kterou ztvárnil v seriálu JAG. Tuto roli ztvárnil od roku 1995 - 2005.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2011 2012: Doba ledová
2010 Náměsíčný
2008 Melancholy Baby
Yes Man
2002 Vykoupení ducha
2001 Hollywood Palms
1995 JAG (TV film)
Tajemství mého muže (TV film)
Velká Samota (TV film)
1994 National Lampoon a škola akvalungu
1992 Dinosauři!
Tři stateční
1991 Ghoulies III: Ghoulies Go to College
Lyžařská škola
1988 Smrtící atrakce
Terminal Entry
1987 Summer School
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1978 Comedy Company, The (TV film)
1977 Young Joe, the Forgotten Kennedy (TV film)
1974 Mame
Only with Married Men (TV film)

TV seriály

2017 Rebel (TV seriál)
Chasing Ghosts (E02)
2016 American Crime Story (TV seriál)
100% Not Guilty (S01E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
2009 Dexter (TV seriál)
Drsný Harry (S04E05)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1996 The Last Frontier (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)

Dokumentární

2003 Disneyland Resort: Behind the Scenes (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Hollywood Palms
1994 National Lampoon a škola akvalungu

TV seriály

2012 Táta to zvládne (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace