foto

Christoph Fälbl

  • nar. 6.5.1966 (54 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Verhängnis
2010 Paradeisiana
2008 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Simpl Revue: Kein schöner Land (TV film)
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
Kráľ Afriky (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Tam, kde bijí srdce (TV film)
2003 Simpl - Auf der Schaufel (TV film)
2002 Donauinselfest (TV film)
Hoffnungslos selbstbewusst (TV film)
Simpl Spezial (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1993 Drei Dorfheiligen, Die (TV film)
Wenn der Hahn kräht (TV film)
1992 Watzmann ruft, Der (TV film)

TV seriály

2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Maskerade (S01E04)
2004 EP: Schatzl (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý, který ještě žil (S09E10)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Schotter (S04E12)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (10)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
Komisař Rex (TV seriál)
Krásná smrt (S07E03)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Totenruhe (S01E16)
Schatten der Vergangenheit (S01E06)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1996 Komisař Rex (TV seriál)
Město plné strachu (S03E02)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mein Bezirk: Meine Donaustadt (TV film)
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film) - a.z.

Video kompilace

2005 Watzmann Live (video kompilace)

Divadelní záznam

2009 Die Simpl Revue - Ein großes Gwirks (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2004 EP: Schatzl (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Die Tafelrunde (TV pořad)
2016 Kabarett im Turm (TV pořad)
Lügen erlaubt (TV pořad)
Sehr witzig!? (TV pořad)
2015 Heute leben (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2009 Komedy Klub (TV pořad)
2008 Stöckl live (TV pořad)
2007 Wir sind Kaiser - Silvesteraudienz (TV pořad)
2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
2005 Dancing Stars (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky