foto

Dieter Landuris

  • nar. 12.8.1961 (57 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 München Mord - Leben und Sterben in Schwabing (TV film)
2018 Skin Creepers
Village People - Tod aus dem All
2015 Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2012 Das Kind
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
Linda geht tanzen (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
Studentka ro(c)ku
2009 Zmatek v srdci (TV film)
2008 Evet, beru si tě!
Nečekaný záskok (TV film)
2007 Pornorama
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Göttergatte und Ganove (TV film)
Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Delikatessen und andere Schweinereien (TV film)
Místo činu - Domobrana (TV film)
Ztrácej svoje mládí
Šprýmař Till
2002 Mask under Masks
Případy profesora Capellariho: Ctihodná společnost (TV film)
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Der Solist - Niemandsland (TV film)
Die Hunde sind schuld (TV film)
Eine Hochzeit und (k)ein Todesfall (TV film)
Null Uhr 12
2000 ...und das ist erst der Anfang
Autsch, du Fröhliche (TV film)
Mein absolutes Lieblingslied (TV film)
Morituri Te Salutant
1999 Alles Bob!
Comeback für Freddy Baker (TV film)
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gestern ist nie vorbei (TV film)
Menschenjagd (TV film)
Schmetterlinge der Nacht
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 23
Die Unschuld der Krähen (TV film)
Feuerreiter
Milostné scény z planety Země
Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
Falsche Liebe (TV film)
Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
Roter Tango
Tatort - Bombenstimmung (TV film)
1996 Alles außer Mord - Blackout (TV film)
Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Alles außer Mord - Hals über Kopf (TV film)
Alles außer Mord - Todkäppchen (TV film)
Die Mutter des Killers
Die Putzfraueninsel
Jackpot (TV film)
1995 Alles außer Mord - Blutiger Ernst (TV film)
Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Alles außer Mord - Marion Nr. 5 (TV film)
Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
Alles außer Mord - Y.?17 (TV film)
Heimatgeschichten - Rollo räumt auf (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Mann im Mond (TV film)
Alles außer Mord - Der Name der Nelke (TV film)
Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)
1993 Ebbies Bluff
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
Otec Schwarz zasahuje (TV film)
1992 Cosima's Lexikon
Der Kleene Punker
Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
1990 Eindringling, Der (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1988 Linie 1
Tatort - Pleitegeier (TV film)
1987 Otto - Der Neue Film

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Hráč (S10E05)
2013 Die Speckners (TV seriál)
Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Opičí ostuda (S02E11)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S06E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace