foto

Allen Cutler

  • nar. Whittier, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nenávidím L.A
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Sochařka
1996 Amityville: Dollhouse
Chuť strachu
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
1995 Amanda & the Alien (TV film)

TV seriály

2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Full Commitment (S02E11)
The Spoil (S02E08)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Osm let (S03E11)
2005 Closer (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Strach (S01E13)
Na hliněných nohou (S01E11)
Akta X (TV seriál)
Zlá voda (S06E13)
1998 Mercy Point (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Proti všem nepřátelům (S03E07)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washita I (S03E24)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2008 Why We Train

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace