foto

Konstadinos Markoulakis

  • nar. 24.7.1970 (50 let)
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Telemachy, The
2009 Ráj na západě
2004 Hardcore
2000 Rizoto
1998 Hear Me Out

TV seriály

2004 Etsi xafnika (TV seriál)
2002 Ah kai na xeres (TV seriál)
2000 Na me proseheis (TV seriál)
1998 Zoi pou den ezisa, I (TV seriál)
1996 Logo timis (TV seriál)
1995 Epagelmaties (TV seriál)
Trito Stefani, To (TV seriál)
1994 Kokkino feggari, To (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky