foto

Sebastian Pille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Lass den Mond am Himmel stehen (TV film)
Tatort - Unklare Lage (TV film)
2019 Polizeiruf 110 - Heimatliebe (TV film)
Weil du mir gehörst (TV film)
2018 Fremde (studentský film)
Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Der Tod und das Mädchen: Van Leeuwens dritter Fall (TV film)
Tatort – Der Tod ist unser ganzes Leben (TV film)
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Deník Anne Frankové
Eine unerhörte Frau
2015 Grzimek (TV film)
Hangover in High Heels (TV film)
2014 O jedné dívce
V labyrintu mlčení
2013 Běž a skoč!
Der Geschmack von Apfelkernen
Stopy zločinu (TV film)
2012 Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Der Klügere zieht aus (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Mein eigen Fleisch und Blut (TV film)
2010 Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
Wie Matrosen
2009 Die Unbedingten (studentský film)
Syn lovce orlů
2008 Eine kleine Anekdote
2006 Ludenmann macht fertig (studentský film)

TV seriály

2019 V podezření (TV seriál)
Evas letzter Gang (E30)
2018 V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 V podezření (TV seriál)
Verlorene Sicherheit (1) (E26)
2013 V podezření (TV seriál)
Das Blut der Erde (E19)
2011 V podezření (TV seriál)
Die elegante Lösung (E17)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kreuz mit der Liebe, Das
2010 Bordelbabá

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky