foto

Nicholas Cascone

  • nar. 20.4.1963 (54 let)
    Queens, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Welcome to the Neighborhood
2002 Na křídlech vážky
Neporazitelný
2000 Cela
1999 Locust Valley
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Hlídač mrtvých
Titanic
Vražedné pomyšlení
1996 Intimní detaily
Oko za oko
1994 Krutá pravda
Pornographer, The
Vládci loutek
1992 Mr. Baseball
1990 Image (TV film)
1989 Patrola prokletých
1988 Sladkých osmnáct
1987 Baby Boom

TV seriály

2003 Jake Effect, The (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál) - herec, a.z.
To Have & to Hold (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
1995 Marshal (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Rovnováha (S03E04)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Přátelé na dálku (S02E15)
1988 Dear John (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál) - herec, a.z.
My Sister Sam (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace