foto

Jessie T. Usher

  • nar. 29.2.1992 (29 let)
    Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bankéř
Nebezpečné lži
Pár správných lachtanů
2019 Shaft
2018 Ride
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Téměř dokonalé Vánoce
2014 Na vítězné vlně
2013 InAPPropriate Comedy
2010 Krásný chlapec
Summer Camp (TV film)

TV seriály

2020 The Boys (TV seriál)
What I Know (S02E08)
Butcher, Baker, Candlestick Maker (S02E07)
The Bloody Doors Off (S02E06)
další epizody (8)
MacGyver (TV seriál)
Resort + Desi + Riley + Window Cleaner + Witness (S05E01)
2019 The Boys (TV seriál)
You Found Me (S01E08)
The Self-Preservation Society (S01E07)
The Innocents (S01E06)
další epizody (8)
2017 Survivor's Remorse (TV seriál)
Answers And Questions (S04E10)
Family Ties (S04E09)
Future Plans (S04E08)
další epizody (10)
2016 Survivor's Remorse (TV seriál)
Father's Day (S03E10)
Second Thoughts (S03E09)
Mystery Team (S03E08)
další epizody (10)
2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
Starts And Stops (S02E10)
Guts (S02E09)
The Date (S02E08)
další epizody (10)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
Six (S01E06)
Out of the Past (S01E05)
The Decisions (S01E04)
další epizody (6)
2012 Level Up (TV seriál)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
2009 Mentalista (TV seriál)
Rudé běsnění (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do pekla... a zpět (S04E25)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
2007 Lincoln Heights (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Ani sníh, ani déšť (S03E14)

Dokumentární

2013 Ta naše mládež

Host

TV pořady

2020 Prime Rewind: Inside the Boys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky