foto

Jessie T. Usher

  • nar. 29.2.1992 (27 let)
    Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shaft
2018 Ride
2016 Almost Christmas
Den nezávislosti: Nový útok
2014 Na vítězné vlně
2013 InAPPropriate Comedy
2010 Krásný chlapec
Summer Camp (TV film)

TV seriály

2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
2009 Mentalista (TV seriál)
Rudé běsnění (S01E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do pekla... a zpět (S04E25)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Neither Rain Nor Sleet (S03E14)

Dokumentární

2013 Ta naše mládež

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace