foto

Magdalena Rutkiewicz

  • nar. 26.1.1962 (58 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Legiony
2018 Klér
2016 Volyň
2015 Karbala
2014 Letní slunovrat
Město 44
2012 Yuma
Štvanice
2011 Růžena
2010 Za stepí
2008 Boisko bezdomnych
2007 Świadek koronny
1998 Záhada diamantu
1996 Pokuszenie
1995 Nic směšného
Plukovník Kwiatkowski
1994 Navrátilec (TV film)
1993 Magneto
Strašný sen
1980 Droga daleka przed nami...
1976 Ostatnie takie trio (TV film)
1975 Opadły liście z drzew

TV seriály

2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2009 39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (24)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Ciri (E13)
Falwick (E12)
Marigold (E11)
další epizody (13)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Klasa na obcasach (TV seriál)
Tygrysy Europy (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1995 Sukces... (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 5 (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky