foto

Henrik Källberg

  • nar. 16.12.1977 (42 let)
    Södertälje, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2018 Pan Dort
2016 Hundraettåringen som smet från notan och försvann
Provinění
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

TV seriály

2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 1 (S01E01)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Delhis vackraste händer (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Sexy taneček (S02E10)
Malý Bruce (S02E09)
Obchod s drogami (S02E08)
další epizody (10)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (5)
2010 Solsidan (TV seriál)
Midsommarfest (S01E09)
Åldersnoja (S01E06)
Alex hatar Ove (S01E05)
další epizody (5)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2001 Kaspar i Nudådalen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky