foto

Salvador Benavides

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Delusions of Grandeur
2009 Dandelion Dharma
2008 Moe
2006 The Divorce Ceremony
2005 3some
Death of Salvador Dali, The
2004 East L.A. King

TV seriály

2018 Bude líp (TV seriál)
Monsters in the Moonlight (S03E04)
Nesting (S03E03)
Holding (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Nákaza (S13E14)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2007 Sexo y otros secretos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace