foto

Luke Norris

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Been So Long
2016 FirstBorn
2015 A View From the Bridge (divadelní záznam)
2011 The Kitchen (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Poldark (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2018 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Poldark (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky