foto

Georgia Emelin

  • nar. 1969
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vesmírní kovbojové
1999 Spirit Ditch
1995 A Reason to Believe
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
Oheň v oblacích
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Návrat z pekla (TV film)
1991 Danielle Steel: Táta (TV film)
The Chase (TV film)
1990 Common Ground (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)

TV seriály

2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
Frasier (TV seriál)
Momma Mia (S07E01)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Bohové lásky (S02E02)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky