foto

Lorenzo James Henrie

  • nar. 29.6.1993 (25 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Only Mine
2016 Warrior Road
2015 Policajt ze sámošky 2
2014 Riding 79
2010 Almost Kings
2009 Star Trek
2003 Prázdniny v Arizoně

TV seriály

2018 Kevin si počká (TV seriál)
Delivery Guy (S02E19)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (15)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Good Samaritan (S04E06)
The Ghost (S04E01)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (6)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andílci (S02E05)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvrácená rodina (S05E16)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
Píseň pro dceru (S04E06)
2005 Hledaní (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Lost Boys (S01E05)
2004 LAX (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace