foto

Donald Agnelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kill Me, Deadly
2011 Jack a Jill
2009 Scream of the Bikini
2008 Infekce
2000 NewsBreak
1998 Ozónová díra (TV film)

TV seriály

2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Počátek konce (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Romeo (S03E14)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S04E11)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Nejdelší noc (S06E01)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Korunovace (S03E01)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky