foto

Tim Berrington

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Světová válka Z
2012 Playing the Moldovans at Tennis
2006 Základní instinkt 2
2003 Johnny English

TV seriály

2013 By Any Means (TV seriál)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
2005 Rocket Man (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Screaming (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Objevné plavby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace