foto

Richard Grieco

  • nar. 23.3.1965 (52 let)
    Watertown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Plným jménem Richard John Grieco, pochází z Irsko-Italské rodiny, má dvě sestry a bratra. V mládí se věnoval především sportu, hrál americký fotbal, hokej. Na škole zvítězil v soutěži Mr.Musk. Svou kariéru začínal jako model u známých módních značek, zároveň se začal zajímat i o herectví. Jeho první hereckou zkušeností byl seriál ONE LIFE TO LIVE. Také hrál v seriálu JUMP STREET 21, kde jeho hereckým kolegou byl Johnny Depp. Hraje spíše v tv filmech a seriálech.

Richard má mnoho zájmů, doma má ve své sbírce přes 3000 Cd a Dvd nosičů. Pěstuje růže, skládá básně, hraje na kytaru a v Německu jeho kapele vyšlo CD. Je velkým fanouškem Jamese Deana a Marlona Brando. Je sběratelem aut a motorek. Jeho dlouholetou přítelkyní je herečka Stephanie Niznik. Se svou ex-přítelkyní, modelkou a herečkou, Kimber Sissons má syna.

Lucka "rumbiq" P.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eliza Sherman's Revenge
Minutes to Midnight
2016 Enter the Fist and the Golden Fleecing
The Chemist
2015 A House Is Not a Home
Cats Dancing on Jupiter
Coachella Massacre
They Want Dick Dickster
2014 After Midnight
22 Jump Street
2013 Zkáza planety Země
2011 Všemocný Thor (TV film)
2006 Zapomeň na to
2005 Kiss Kiss Bang Bang
Raiders of the Damned
2004 Mise (TV film)
Osudová hra
2003 Pavučiny (TV film)
Seznam dnů (TV film)
Wounded
2002 Ryby nemrkají
Samhain
Sladká pomsta
2001 Final Payback
Mrazivá zvrhlost
Orient Expres
Point Doom
Vital Parts
Wu ye man ha dun
2000 Michael Angel
1999 Heaven or Vegas
Nejhorší zrada (TV film)
1998 Noc v Roxbury
Sinbad: The Battle of the Dark Knights
Temná vášeň
V pasti (TV film)
Zahrada zla
1997 Journey: Absolution, The
Proti mužům zákona
Společný zájem
Vhoďte minci (TV film)
1996 Inhumanoid (TV film)
1995 Buď on nebo my (TV film)
Psychopat
The Demolitionist
Vražedný příslib (TV film)
1994 Bolt
Vykoupení z hříchu (TV film)
1993 Nick's Game (TV film)
Tomcat: Dangerous Desires
Zrozen k rychlosti (TV film)
1991 Gangsteři
Přísně tajné prázdniny

TV seriály

2004 Veronica Mars (TV seriál)
1995 Znamení růže (TV seriál)
1994 Fantastic Four, The (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas
The Green Fairy

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace