foto

Madeline Duggan

  • nar. 28.6.1994 (26 let)
    Southwark, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maybe I'm Fine
2013 Everyone's Going to Die
2004 Between Us

TV seriály

2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 By Any Means (TV seriál)
Dates (TV seriál)
2008 Dani's House (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sama doma (TV seriál)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky