foto

Luise Berndt

  • nar. 28.9.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sils Maria
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
2013 Jovana (studentský film)
Nordstrand
2012 Deckname Luna (TV film)
2011 Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
Unten Mitte Kinn (TV film)
Wüstland (studentský film)
2010 Carlos (TV film)
Výkřiky do tmy (TV film)
2009 Mein Vogel fliegt schneller
2008 Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Unschuld
2007 Lovečtí psi
1967 Der Alte (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy na severu (TV seriál)
Aus Liebe (S06E12)
2017 Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2016 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Fenster zum Hof (2) (S05E06)
Fenster zum Hof (1) (S05E05)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Besessen (S14E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Freitagsmann (E58)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blutige Diamanten (S04E01)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Der letzte Vorhang (S06E07)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Commissario Laurenti (TV seriál)
Der Tod wirft lange Schatten (E04)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky