foto

Gordon Edelstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Brotherly Love: The Trevor Ferrell Story (TV film)
1991 Abby, My Love (TV film)

TV seriály

1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace