foto

Lilja Nótt Þórarinsdóttir

  • nar. 6.6.1979 (41 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Síðasta veiðiferðin
The Midnight Sky
2016 Reykjavík
2008 Z Reykjavíku do Rotterdamu
2005 Strákarnir okkar
2000 S milenkou mé matky

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
2009 Réttur (TV seriál)
Ástríður (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky