foto

Mark Monero

  • nar. 1968
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Colin You Anus
2016 Křížová palba
2015 Blood and Carpet
2014 M.A.D: Mad About Dance
2011 Divoký Bill
2008 Somers Town
2005 What Goes Up (Must Come Down)
1989 Wilt
1987 Modlitba za umírající
1986 Sid a Nancy
1980 Babylon

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Z masa a kamene (S05E05)
2008 Skins (TV seriál)
Jal (S02E08)
2007 Skins (TV seriál)
Jal (S01E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1989 Young, Gifted and Broke (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
Lenny Henry Show, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace