foto

Milenia Fiedler

  • nar. 20.12.1966 (53 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Magic Mountains
Sługi wojny
Černý Mercedes
2018 Kamerdyner
Když padají stromy
Éter
2017 Ach śpij kochanie
Czuwaj
Pomiędzy słowami
Zázrak
2016 Malý Jakub
Sługi boże
Zákal
2015 Excentrici
Paničky Dulské
Słaba płeć?
Wkręceni 2
2014 Cizí těleso
Letní slunovrat
Občan
Zóna nahoty
2013 Polská sibiriáda
Walesa: člověk naděje
2012 Být jako Kazimierz Deyna
Dívka ze skříně
Páté roční období
2011 Lynč
2010 Mała matura 1947
2009 Miasto z morza
Puškvorec
Segreti e sorelle
2008 Malá velká láska
Nie kłam, kochanie
2007 Dlaczego nie!
Fuori dalle corde
Jutro idziemy do kina (TV film)
Katyň
2006 S@motność w sieci
Tylko mnie kochaj
2005 Lekarz drzew
Po sezonie
Solidarita, solidarita
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Už nikdy!
2003 Konec prázdnin
Zróbmy sobie wnuka
2002 Haker
Miss mokrego podkoszulka (TV film)
Rób swoje, ryzyko jest twoje
Wtorek
2001 Stacja
2000 Egoisté
Weiser
Zakochani
1999 Fuks
Wrota Europy
1998 Amok
Krok (TV film)
Poniedziałek
1997 Czas zdrady

TV seriály

2020 Blondynka (TV seriál)
Zofia (S08E03)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Blondynka (TV seriál)
Miłość mi wszystko wybaczy (S07E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pokój z widokiem (S22E05)
Lepsza przyszłość (S22E03)
Guru (S22E01)
2018 Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Wesele na raty (S07E01)
Niespodzianka (S06E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zły los (S20E08)
Zabójczy instynkt (S20E07)
Gang Buciaruka (S20E03)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#explosion (S01E03)
Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dobry mąż (S18E06)
Pasja (S18E04)
Feralny powrót (S18E02)
další epizody (9)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Strażacy (TV seriál)
Bohater roku (S02E08)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
Kometa (S16E05)
Antyk (S16E04)
další epizody (6)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Geniusz (S14E06)
Poza światem (S14E05)
Amfetamina (S14E04)
další epizody (6)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Demony (S12E11)
Żart (S12E08)
Niania (S12E05)
další epizody (6)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (7)
Komisarz Alex (TV seriál)
Dlaczego Romeo zginął (S03E12)
W hipnozie (S03E10)
Kolekcjoner lalek (S03E08)
další epizody (6)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakładniczka (S10E09)
Układ (S10E08)
Dzień papieski (S10E06)
2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Niespodzianka (E10)
Powrót do normy (E08)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
Rodzinne więzi (S06E10)
další epizody (10)
Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (13)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Powrót woltyżerki (S01E09)
Noc szczurołapa (S01E08)
další epizody (7)
Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Kobiece emocje (E05)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Samotne serca (S04E09)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
Talent (S04E07)
další epizody (5)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Islamska żona (S02E11)
Poza grą (S02E10)
Mag (S02E09)
další epizody (5)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (13)
2008 Agentki (TV seriál)
Paparazzi czyli naga prawda (E10)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Prymus czyli klin klinem (E08)
další epizody (10)
Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Pawiak (S01E06)
Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Słowo honoru (E12)
Nieznani sprawcy (E10)
Podpucha (E08)
další epizody (6)
Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (13)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1996 Bar Atlantic (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání
2012 Glauser
2008 Válečné hry
2001 Datowane - XX wiek
1998 Fotoamatér
1995 Krzysztof Kieslowski: I'm So-So...

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky