foto

Grażyna Gradoń

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Synchronizacja
2016 Mžitky
2015 Nový svět
2013 Walesa: člověk naděje
2005 Solidarita, solidarita
2003 Biala sukienka (TV film)
2001 A csodálatos mandarin
2000 Prymas - Trzy lata z tysiąca
1998 Boltec (TV film)
1995 Daleko od siebie
1993 Kraj świata (TV film)

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (4)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S06E02)
Episode 1 (S06E01)
Episode 13 (S05E13)
další epizody (14)
2011 Rezydencja (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (26)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (25)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (12)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (6)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
W matni (S01E09)
Wielkanoc '41 (S01E07)
další epizody (6)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (14)
2007 Regina (TV seriál)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 51 (E51)
Episode 50 (E50)
Episode 49 (E49)
další epizody (27)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Okazja (TV seriál)
Siostra Magdalena (E20)
Urodziny Wieśka (E19)
Manewry miłosne (E18)
další epizody (20)
2004 Stacyjka (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nowy wspanialy swiat
2012 Wiera Gran
2009 Zwyczajny marzec
2008 Kocham Polske
2007 Dworzec Gdański
Moja Kuba, moja Polska
2006 Still Alive: Film o Krzysztofie Kieslowskim
2004 Dziennik.pl
2003 Dzieci rewolucji
2002 Pokolenie '89
1998 Zamien mnie w dlugiego weza
Zwyczajna dobroc
1996 Bara bara
1982 Rozmowa '82

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky