foto

Grażyna Gradoń

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Mžitky
2015 Nový svět
2013 Walesa: člověk naděje
2005 Solidarita, solidarita
2003 Biala sukienka (TV film)
2001 A csodálatos mandarin
2000 Prymas - trzy lata z tysiaca
1998 Boltec (TV film)
1995 Daleko od siebie

TV seriály

2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
Dylematu 5 (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2007 Dworzec Gdanski (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace