foto

Aleksandra Staszko

  • nar. 15.11.1975 (44 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Jak najdalej stąd
2018 Miłość jest wszystkim
Studená válka
2017 Tenkrát v listopadu
2016 Král duchů
2015 Baby Bump
2014 Ojcze masz
2013 Ida
2012 Představ si
2009 Moja krev
2008 Jak żyć?
2007 Fígle
2004 Nevím
2003 Přimhuř oči

TV seriály

2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Pomocna ręka boya (E08)
Uciekający pan młody (E07)
Magicy (E06)
další epizody (8)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Kuzyn (E13)
Zacznijmy od nowa (E12)
Podróż sentymentalna (E11)
další epizody (13)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (26)
2013 Lekarze po godzinach (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (26)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Granice poświęcenia (S01E12)
Trudne wybory (S01E11)
další epizody (13)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky