foto

Maverick Quek

  • nar. 30.12.1963 (56 let)
    Singapur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema
2014 Seoul (studentský film)
Tatort - Die chinesische Prinzessin (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
What a Man
2010 Lovci lebek
2009 Soul Kitchen
Svatební zvony (TV film)
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
Stürmische Zeiten (TV film)
2007 Tatort - Ruhe sanft (TV film)
2006 I Like Chinese
2005 Aeon Flux
Eine Liebe in Saigon (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
Kleine Schwester (TV film)
2003 Hình bóng
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
2002 Poppitz
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
Traumzähler
2000 Krieger und Liebhaber (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
1998 Lisa Falk - Tödlicher Freispruch (TV film)
1997 Schimanski: Nadoraz (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)

TV seriály

2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Ente kross (S09E14)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Sein & Schein (S05E07)
2006 Kriminalista (TV seriál)
M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen und Geheimnisse (S06E14)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Jetzt erst recht! (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Helicops (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Auge um Auge (E08)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Selhání brzd (S02E08)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky