foto

Robert Gibson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Když se duchové zlobí (TV film)
1997 Divoká stvoření
1996 Video Fool for Love
1995 Flashlight
1991 Flirtování
Girl Who Came Late, The
1988 Two Brothers Running
1987 Those Dear Departed
1985 Shout! The Story of Johnny O'Keefe (TV film)
1982 Snow: The Movie
1980 Fatty Finn

TV seriály

2013 Die on Your Feet (TV seriál)
2010 Námořní hlídka (TV seriál)
Ransom (S04E04)
Crocodile Tears (S04E02)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1972 Aunty Jack Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Death of a Chook
2009 Win My Vote! (TV film)
1968 Fiji Harvest

Režijní filmografie

Filmy

1996 Video Fool for Love
1982 Snow: The Movie

TV seriály

1974 Flash Nick from Jindavick (TV seriál)

Dokumentární

2015 Death of a Chook

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Millionaire
1996 Video Fool for Love

Dokumentární

2015 Death of a Chook

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Snow: The Movie

Dokumentární

2015 Death of a Chook

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Video Fool for Love

Dokumentární

2015 Death of a Chook

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace