foto

Robert K. Lambert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Accidental Love
Lila & Eve
2011 Son of Morning
2009 Temná krajina
2008 Muka
2007 Area 57 (TV film)
2006 Puls
Příběh zrození
Zeptej se prachu
2004 Mám rád Huckabees
Podezření nula
2003 Dům tisíce mrtvol
Neprůstřelný mnich
2002 Rollerball
Česká spojka
2001 Křižovatka smrti 2
2000 Rudá planeta
1999 Tři králové
1998 Hranice možností
Picture of Priority
1996 Ed
The Angel of Pennsylvania Avenue
1994 Lanaři
Operace "Blue Sky"
1992 V náruči vraha (TV film)
1990 Fantóm opery (TV film)
Women and Men: Stories of Seduction (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Final Cut
1987 Critical Condition
1984 Božská těla
Hotel New Hampshire
1983 Cowboy (TV film)
1982 Hranice
1980 Tajemná záře nad Pacifikem
1978 Kasař Tony
Řidič
1977 Mzda strachu
1975 I Will Fight No More Forever (TV film)

TV seriály

2017 The New Edition Story (TV seriál)
2016 Power (TV seriál)
I Call The Shots (S03E09)
The Right Decision (S03E06)
I Got This On Lock (S03E03)
2013 Město divů (TV seriál)
Na vrcholu světa (S02E06)
Přizpůsob se nebo zemři (S02E03)

Dokumentární

1985 Bring on the Night
1979 Secret Life of Plants, The
1976 Life Goes to the Movies (TV film)
1975 Bigfoot: The Mysterious Monster
1974 Up from the Ape
1973 Wattstax
1972 Plimpton! At the Wheel (TV film)
1971 Plimpton! Did You Hear the One About? (TV film)
Plimpton! The Great Quarterback Sneak (TV film)
Plimpton! The Man on the Flying Trapeze (TV film)
1970 Plimpton! Shoot-Out at Rio Lobo
1969 Making of the President 1968 (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mám rád Huckabees

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace