foto

Leo Staar

  • nar. London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)

TV seriály

2018 Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Until Death Do You Part (S04E04)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2013 Dancing on the Edge (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace