foto

Klaus Hagen Latwesen

  • nar. 26.6.1944 (76 let)
    Hagen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rodinné záležitosti (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
1971 Piet auf hoher See (TV film)
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Der Pfarrer von St. Pauli
Williho nic nerozhází
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Kurz vor dem Sprung (TV film)
Výstřely na Broadwayi
1968 Johannes durch den Wald - Die wahre Geschichte vom Räuberhauptmann Schinderhannes (TV film)
1964 Vinnetou - Rudý gentleman

TV seriály

2012 Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der alte Herr (S02E20)
Wo ist Katarina? (S02E19)
Alles Theater (S02E18)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Wagen 106 (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
1977 Zum kleinen Fisch (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1972 Der Illegale (TV seriál)
1970 Toni und Veronika (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Old Surehand (divadelní záznam)
1968 In den Schluchten des Balkans (divadelní záznam)
1966 Winnetou II (divadelní záznam)
1965 Old Surehand (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky