foto

Gilles Renaud

  • nar. 25.9.1944 (74 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vu pas vue
2017 Hochelaga, země duší
2016 Bad Seeds
2013 Zánik
2012 Tout ce que tu possèdes
2010 Cabotins
Le poil de la bête
Route 132
Truchlení pro Annu
2009 Cadavres
2006 Cheech
Génie du crime, Le
Roméo et Juliette
Vie secrète des gens heureux, La
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Survenant, Le
2004 Pobřeží
2003 Benzínka blues
2001 Žena, která pije
1993 Le sexe des étoiles
1991 Amoureux fou
Complexe d'Édith, Le
Lance et compte: Le retour du chat (TV film)
1989 Sous les draps, les étoiles
Sous les draps, les étoiles
1987 Frère André, Le
Voyage en Amérique avec un cheval emprunté
1985 Dame en couleurs, La
1984 Aéroport: Court-circuit (TV film)
1982 Une journée en taxi
1981 Plouffe, Les
1980 Cuisine rouge, La
Fantastica
Homme à tout faire, L'
1977 Le soleil se lève en retard
Monsieur Zéro (TV film)
Smrt ve vzduchu
1976 Je suis loin de toi mignonne
Piastre, La
1975 Gammick, La
1974 Il était une fois dans l'est
1973 Conquête, La
1972 Exil, L'
Ô ou l'invisible enfant

TV seriály

2014 Les Beaux Malaises (TV seriál)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
2010 Mirador (TV seriál)
2005 Cover-Girl (TV seriál)
L'héritière de grande ourse (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
2003 Coeur découvert, Le (TV seriál)
Grande ourse (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
1996 Jamais deux sans toi (TV seriál)
1995 Machos, Les (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1992 Montréal P.Q. (TV seriál)
1977 Duplessis (TV seriál)
1970 Maigrichon et Gras-Double (TV seriál)
1968 Paradis terrestre, Le (TV seriál)

Dokumentární

1979 Fiction nucléaire, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace