foto

Frank McCusker

  • nar. 1967
    Newtontownbutler, Co. Fermanagh, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The First Wave
2008 Hlad
2004 Hořké vzpomínky (TV film)
Uvnitř tančím
2002 As the Beast Sleeps (TV film)
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 David Copperfield (TV film)
1999 Agnes Brownová
1998 Getting Hurt (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1995 Nothing Personal
1989 Dear Sarah (TV film)

TV seriály

2017 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Prodigal Son (S02E01)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Víc než sestry (S01E05)
2013 1916 Seachtar Dearmadta (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Vilnost a víno (S01E03)
Viditelná temnota (S01E02)
další epizody (4)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (11)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
Tajemství srdce (S04E09)
Jak to má být (S04E08)
další epizody (10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Hledá se nová královna (S03E06)
2008 BitterSweet (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
Proof (TV seriál)
Pulling Moves (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky