foto

Richard Riddell

  • nar. 31.5.1984 (35 let)
    Sunderland, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 55 schodů
2015 Legendy zločinu
Star Wars: Síla se probouzí
2011 Blesk
Drakoleb (TV film)
Weekender
2010 Robin Hood
2009 Act of God
Dogging: A Love Story
Fattest Man in Britain, The (TV film)
Imaginárium Dr. Parnasse
2007 Fanny Hillová (TV film)

TV seriály

2019 Noční závod (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
Zdání klame (S06E03)
Apollo (S06E02)
další epizody (4)
2018 Bodyguard (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
The Terror (TV seriál)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
2016 Scott and Bailey (TV seriál)
Change (S05E03)
Nobody’s Fool (S05E02)
Home Fires (S05E01)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Doktor je pryč (S07E08)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Co smrt spojí (S01E06)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)
Legenda jednorožců (S01E11)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky